Samandıra Anaokulu
ABDURRAHMANGAZİ MAH. GÜZELBAHÇE SK. SAMANDIRA KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ SİTESİ SAMANDIRA KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ BLOK NO 4 SANCAKTEPE / İSTANBUL

VİZYON

Samandıra Anaokulu; kültürler arası saygıya, ezber bilgilerden ziyade analitik, yaratıcı ve estetik duygulara sahip, kendini ifade edebilen, çevreye duyarlı, araştıran, özgüveni yüksek, eleştirel ve yaratıcı düşünme biçimlerine sahip, gelişen-değişen dünyaya ayak uyduran, kültürünü tanıyan,koruyan,değerler eğitimine önem veren öğrenciler yetiştirmeyi hedeflemektedir.Ayrıca yenilikleri takip eden, kendini geliştiren, veli işbirliğini önemseyen, öğrenmeyi öğrenen bir okul toplumu olmaktır.

MİSYON

Okulumuzun misyonu; okul öncesi dönemin temel ilkelerine uygun olarak çocukların, beden, zihin ve duygu gelişimini sağlamak, onları ilkokula hazırlamak, Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamak, bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurarak onların yaratıcı ve estetik duygularını geliştirmek, sevgi, saygı, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma gibi sosyal davranışları kazandırmak, doğayı seven, kendini tanıyan, sorunlara çok yönlü bakabilen, yaparak ve yaşayarak öğrenen, milli ve manevi değerlerine sahip, Atatük İlke ve İnkılaplarını benimseyen çocuklar yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

İKİLİ ÖĞRETİM

SERVİS YOKTUR.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Sancaktepe ilçesinin Samandıra semtinde bulunmaktadır.Sancaktepe Belediyesine 2 dk, Samandıra Merkeze 5 dk mesafede olup ulaşım oldukça kolaydır. SAMANDIRA KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ BÜNYESİNDEDİR.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ